Julia Franzen blogg

blogg Julia Franzen

online coach

träning Julia Franzen

online coaching

online coach göteborg

online coach Julia Franzen

presentationsfilm halmstad

B2B film halmstad

instruktionsfilm halmstad

företagsfilm halmstad

ag heter Julia Franzén, född och uppvuxen i Lerum, som ligger 20 minuter med bil från Göteborg. För er Lerumsbor kan det vara kul att veta att jag gick på Knappekullaskolan och Torpskolan, innan jag började på

J

Ester Mosessons Gymnasium – Hotell och Restaurang.

 

Jag har alltid jobbat mycket, även under högstadiet och gymnasiet. Har hunnit med att jobba som servitris på Sjömagasinet, i Sälen, på Stena Line, Scandic, Gothia Towers och olika event. Serverat kungafamiljen 2 gånger. I Lerum har jag många år jobbat som massös på Vattenpalatset. Jag har även jobbat som butiksbiträde på Ljuva hem, vårdbiträde i hemtjänsten, förskolelärare, och personlig tränare/receptionist på Life. Allt detta i Lerum. Många olika yrken men alla inom service och möte med människor.

 

Efter gymnasiet jobbade jag utan överdrift med alla dessa olika yrkena SAMTIDIGT. Dag och natt. Det var nog 300%. Under denna tiden bodde jag i en lägenhet i Göteborg och levde egentligen ett helt perfekt samboliv som Barbie och Ken med lägenhet, bil, båt, myskvällar och parmiddagar. Problemet var bara att jag inte var redo att stadga mig, jag hade så många drömmar och mål som jag ville kunna bocka av innan jag stabiliserade mig på hemmaplan. Till slut, nästan 3 år efter gymnasiet, lämnade jag jag tryggheten för att åka iväg som aupair till Los Angeles.

 

Året i USA var som att vara med i en film i ett år med kändismöten och andra sjuka Hollywood-äventyr. Jag svävade på moln av lycka. Dröm nummer ett var avbockad.

 

 

 

Att 13 månader senare flyttade hem till mina föräldrar igen, i den röda stugan i Lerums skog där jag vuxit upp, var en rejäl omställning. Jag var inte deprimerad, jag var bara lite i chock. Chocken botade jag med att äta. Jättemycket. Jag gick upp 25 kilo. Men jag slutade aldrig att träna. Jag utbildade mig till och med till personlig tränare under denna tiden. Dröm nummer 2 var avbockad och jag fick jobb direkt på Life.

 

Nästan ett år efter att jag kom hem från USA bestämde jag mig för att flytta till Bergen i Norge – jag behövde miljöombyte för att ändra mina dåliga vanor. Jag jobbade 200%. 100% som servitris på ett hotell och 100% på min kropp. Det var dags att bocka av ännu en dröm – att tävla i bikinifitness. 7 månader senare och 25 kilo lättre stod jag på scenen i Globen och putade med rumpan. Dröm nummer 3 var avbockad.

 

Viktnedgången blev uppmärksammad i GT och Expressen, jag hamnade till och med på löpsedeln. ”GICK FRÅN 90 KILO TILL FITNESSMODELL” stod det. Det känns fortfarande overkligt. Plötsligt kunde jag jobba med min passion – att hjälpa andra som är i samma situation jag en gång varit i, som Personlig Tränare. Efter att ha slitit i så många år och timmar för en annans dröm, dvs mina chefers dröm, så lovade jag mig själv sommaren 2014 att aldrig mer vara anställd. Jag startade mitt egna företag - dröm nummer 4 avbockad. Nu var det min tur att satsa 100% på min egna dröm – att bli programledare på TV.

 

Augusti 2014 flyttade jag tillbaka till mitt älskade LA för att gå en programledarutbildning. Är nu färdigutbildad programledare och dröm nummer 5 avbockad. Efter utbildningen har jag levt mitt drömliv. Eftersom jag kan jobba varifrån som helst i världens med mina onlineklienter lever jag ett väldigt fritt liv. Min högsta dröm har alltid varit att mitt namn ska vara mitt varumärke - dröm nummer 6 avbockad och nu ska det bara växa.

 

2015 bestod av en underbar vinter och vår i LA med bla privatplan till Vegas, fest hos Dan Bilzerian, Justin Bieber, Avicii och Playboy Mansion. Där emellan hann jag med att spela in en tv-serie för TV3 på Mallorca och 2 sjuka resor till Dubai och Sydkorea. Våren 2016 är jag i Sverige för tv-serien. Jag kommer dra igång en youtubekanal om träning, kost, livscoachning och Hollywoodlivet. Sedan leder jag Idol, har en egen talkshow och tar över efter Malou von Sivers! :) The best is yet to come!

Här kan du läsa några av de tidningsartiklar skrivna om mig. Om du är intresserad av något samarbete eller för kommersiella frågor, vänligen fyll i formuläret nedan. Vill du få online-coachning vänligen

Klicka på önskad artikel:

OM MIG

GALLERI

PRESS

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG

KLICKA HÄR!

JULIA FRANZÉN