Julia Franzen blogg

blogg Julia Franzen

online coach

träning Julia Franzen

online coaching

online coach göteborg

online coach Julia Franzen

presentationsfilm halmstad

B2B film halmstad

instruktionsfilm halmstad

företagsfilm halmstad

är jag vägde 90kg bestämde jag mig för att gå ner 25 kilo och tävla i bikinifintess i Globen efter 7 månader – och det gjorde jag! Kan jag så kan du! Det går, med rätt kunskap, stöd och peppning!

N

Jag vill att du ska lyckas lika mycket som du vill – och jag kommer inte ge mig förrän DU är i mål! Gör samma resa som jag gjorde med ett skräddarsytt kost och träningsupplägg med uppföljning varje vecka! Jag hjälper dig mer än gärna med ett upplägg. Bara att fylla i och skicka in formuläret! NU KÖR VI!

 

Här kommer all info:

Jag erbjuder:

•Kostprogram 499kr**

•Träningsprogram 499kr***

•Kost & träningsprogram 899kr

•Kost & träningsprogram med telefonsamtal & coachning* 1499kr

 

Vilken variant du än väljer ovan har du ALLTID obegränsad

med mejlkontakt, onlinecoachning, möjlighet att skicka in

resultaten till mig varje vecka och ställa frågor.

 

Såhär ser samtalen ut:

Måndag nr1: Startsamtal

Måndag nr2: Uppföljning

Måndag nr3: Uppföljning

Måndag nr4: Utvärdering

 

 

 

Sista samtalet den fjärde veckan gör vi en utvärdering då jag hjälper dig hur du ska gå tillväga för att klara dig på egen hand! Önskar du fortsatt telefonkontakt kostar det 499kr/mån (4 samtal). Varje måndagsmorgon inför varje samtal kommer du att få skicka en ifylld tabell till mig där du redovisar veckans resultat genom att skicka mått, vikt och bilder till mig för att hålla motivationen uppe under veckan.

 

Efter att jag fått resultaten har vi en telefon/skypeuppdatering varje måndagsskväll där vi går igenom hur du mår, hur veckan varit och om det är något du önskar ändra i ditt upplägg inför kommande vecka. Jag förklarar vad jag kommer ändra i kost och träningsschemat för att resultaten inte ska stå stilla och skickar sedan ändringarna till dig. Dehär samtalen brukar vara en rejäl motivationsboost inför kommande vecka. Jag kommer göra allt jag kan för att hålla din motivation uppe!! Jag vill att du ska lyckas lika mycket som du vill!

 

**I kostschemat får du en vilodagsdiet och en styrketräningsdiet. De flesta personliga tränarna ger dig endast en matsedel till träningsdagar och en till vilodagar, men då tröttnar man väldigt fort. Därför ger jag dig flera olika råvaror och alternativ att variera mellan! Du får även massor med bra tips angående mat, diet & kosttillskott och information om hur du successivt ska minska maten varje vecka för att minska i fett men behålla dina muskler! Jag anpassar mig efter alla olika specialkoster och allergier eller budgetkost.

 

***Du får 6 olika träningsupplägg:

• 3-dagarsupplägg med 3 olika helkroppsprogram. Ett för gym och ett för hemmaträning.

• Ett 5-dagarsupplägg där du går igenom hela kroppen på en vecka. Ett för gym och ett för hemmaträning.

• Ett 4-dagars upplägg om du någon vecka inte hinner träna 5 dagar.

• Ett 10-dagars upplägg som du kan börja följa efter att du gjort 5-dagars i 6 veckor.

• Ett cardioupplägg.

 

Hemmaträningsuppläggen passar även att ta med på resan eller göra utomhus. Alltså passar mitt upplägg även dig som inte har tillgång till gym.

 

I alla upplägget förklarar jag detaljerat hur du ska göra för att hela tiden utvecklas och utmana dig själv genom att variera repetitioner, set och motstånd! Har du skador anpassar jag såklart upplägget efter det.

Mina kost & träningsupplägg kan du följa resten av livet. De guidar dig till din livsstilsförändring. Jag förklarar hur du ska variera träningen för att hela tiden utvecklas, och hur du eventuellt ska minska kosten om resultaten står stilla.

 

Om du är intresserad av min hjälp så kan du fylla i formuläret nedan med all information som jag behöver för att göra ditt skräddarsydda upplägg. När du skickat det ifyllda formuläret skickat jag betalningsinformationen. Vanligtvis har du ditt upplägg senast söndag samma vecka, så att du kan handla allt och börja på måndag. Jag börjar inte med upplägget förrän betalningen är mottagen.

 

Hade vart kul att hjälpa dig att få drömkroppen! KAN JAG SÅ KAN DU! Det går, med rätt stöd och motivation:)

Har du frågor angående online-coachning? Vänligen mejla pt@juliafranzen.com

NÅGRA REFERENSER:

JAG

JOHANNA

ANNIE

Om du är intresserad av något samarbete eller för kommersiella frågor, vänligen fyll i formuläret nedan.

Vill du få online-coachning vänligen

KLICKA HÄR!

ONLINE-COACHING

KONTAKT

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Formuläret togs emot.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA MIG

Börja ditt nya liv

genom att klicka här

JULIA FRANZÉN