top of page
P1234900.jpg

KOST&TRÄNINGSUPPLÄGG

Priser

MITT KOST & TRÄNINGSUPPLÄGG

FÖR BARA 899KR

Mitt upplägg är gjort för att passa alla oavsett specialkost och har de bästa övningarna som passar de flesta oavsett om du vill träna hemma eller på gym!

Du betalar 899kr en gång och får allt det här:

▸ KOSTUPPLÄGG 

▸ TRÄNINGSUPPLÄGG 

▸ PEPP-TIPS

▸ MÅTT & VIKT TABELL

▸ TILLGÅNG TILL FACEBOOKGRUPPEN

Mitt träningsprogram är utformat för att passa de flesta människor och är uppbyggt med hjälp av riktlinjer för träning och hälsa samt personlig erfarenhet. Det fokuserar på att förbättra din allmänna fysiska hälsa samt att hjälpa dig att nå dina mål inom träning, hälsa & välmående.

viktnedgång.JPG

FACEBOOK GRUPEN - Julia Franzéns klienter

Här samlas alla klienter som går efter Julias kost & träningsupplägg!😍 Fråga, peppa och dela gärna med er av era resultat här!😍

Bra att veta: 

 • Du delar bara med dig av bilder och resultat om du känner dig bekväm med det

 • Du kan få inspiration och peppning av andra som kör samma träningsupplägg

 • Du kan även ställa dina frågor & funderingar i gruppen, antingen får du svar av en annan mer erfaren klient eller av oss  

pt 2.jpg

MIN RESA

När jag vägde 90kg bestämde jag mig för att gå ner 25 kilo och tävla i bikinifintess i Globen efter 7 månader – och det gjorde jag! Kan jag så kan du! Det går, med rätt kunskap, stöd och peppning!

KOST OCH TRÄNINGSUPPLÄGG

Detta upplägget är gjort för att passa alla oavsett specialkost och har de bästa övningarna som passar de flesta oavsett om du vill träna hemma eller på gym! Du betalar 899kr en gång och får allt det här:

 

KOSTUPPLÄGG

I kostschemat får du en vilodagsdiet och en styrketräningsdiet. De flesta personliga tränarna ger dig endast en matsedel till träningsdagar och en till vilodagar, men då tröttnar man väldigt fort. Därför ger jag dig flera olika råvaror och alternativ att variera mellan! Du får även massor med bra tips angående mat, diet & kosttillskott och information om hur du successivt ska minska maten varje vecka för att minska i fett men behålla dina muskler! Det passar alla olika specialkoster, allergier eller budgetkost.

 

TRÄNINGSUPPLÄGG

Du får 7 olika träningsupplägg:

 • Ett 3-dagarsupplägg med 3 olika helkroppsprogram. Ett för gym och ett för hemmaträning.

 • Ett 5-dagarsupplägg där du går igenom hela kroppen på en vecka. Ett för gym och ett för hemmaträning.

 • Ett 4-dagars upplägg om du någon vecka inte hinner träna 5 dagar.

 • Ett 10-dagars upplägg som du kan börja följa efter att du gjort 5-dagarsupplägget i 6 veckor.

 • Ett cardioupplägg.

HEMMATRÄNINGSUPPLÄGG

Hemmaträningsuppläggen passar även att ta med på resan eller göra utomhus. Alltså passar mitt upplägg även dig som inte har tillgång till gym. Det enda du behöver är ett par hantlar. Finns för under 200 kronor på tex Rusta. 

I alla upplägget förklarar jag detaljerat hur du ska göra för att hela tiden utvecklas och utmana dig själv genom att variera repetitioner, set och motstånd! Har du skador kan du skriva i gruppen så ska jag svara så fort jag kan!

 

TILLGÅNG TILL FACEBOKKGRUPPEN

"Julia Franzéns Klienter - Standardupplägg” är en grupp på Facebook där alla klienter samlas som går efter detta upplägget! Där har ni möjlighet att skicka in resultaten, ställa frågor och peppa varandra! Jag kommer svara så mycket jag hinner!

 

MÅTT & VIKT TABELL 

Varje söndag/måndagsmorgon kommer du att kunna skicka en ifylld tabell i gruppen där du redovisar veckans resultat genom att skicka mått, vikt och bilder för att hålla motivationen uppe under veckan. Då kan ni också prata om hur ni mår, hur veckan varit och om det är något du önskar ändra i ditt upplägg. Den här uppföljningen i gruppen brukar vara en rejäl motivationsboost inför kommande vecka. Jag kommer göra allt jag kan för att hålla din motivation uppe och vara med i gruppen så mycket jag hinner! Jag vill att du ska lyckas lika mycket som du vill!

 

PEPP-TIPS

Jag skickar med lite tips om hur ni ska tänka för att hålla motivationen uppe!

 

Mina kost & träningsupplägg kan du följa resten av livet. De guidar dig till din livsstilsförändring. Jag förklarar hur du ska variera träningen för att hela tiden utvecklas, och hur du eventuellt ska minska kosten om resultaten står stilla.

Om du är intresserad av min hjälp och detta upplägget så kan du fylla i uppgifterna nedan med all information som jag behöver för att skriva fakturan på 899 kronor. När du skickat uppgifterna kommer du inom 24 timmar få fakturan. Du får ditt upplägg så fort betalningen är mottagen! :D

Mer info

INTE FÅTT DITT TRÄNINGSUPPLÄGG?

Kolla din skräppost, 9 av 10 gånger så beror det på att den hamnat där. Om du fortfarande inte hittar den så kan du skriva i chatten så skickar vi den på nytt till dig 😍

FRISKVÅRDSBIDRAG?

Du kan använda ditt kvitto för att utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Har du tappat bort det så kan du fylla i kontaktformulär och få det skickat till din e-post.

 

Är din arbetsgivare kopplat med Epassi så kan du även betala genom dem

P1234820.jpg

Ställ en fråga till mig!

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till mig.

Vill du köpa mitt kost & träningsupplägg så gör du det i shopen  

Tack för ditt meddelande!

Kontaktformulär

VANLIGA FRÅGOR

 • Varför har jag inte fått mitt träningsupplägg?
  Detta beror 9 av 10 gånger på att ditt träningsupplägg har hamnat i din skräppost. Om du fortfarande inte hittar den där så kan du enkelt skriva i chatten så skickar vi ut den på nytt till dig 😊
 • Kan jag betala senare?
  Du betalar snabbt & enkelt med Klarna. Där väljer du önskad betalningsmetod.
 • Friskvårdsbidrag? Epassi?
  JA
 • Hur fungerar det med returer?
  Då detta är en digital produkt så finns det ingen möjlighet till retur. Har du några frågor eller funderingar får du gärna ställa din fråga i vår chatt 😁
 • Vilka funkar Kostupplägget för:
  Alla allergier Veganer IBS Vegetarianer Ammande Diabetes Glutenintolleranta Laktosintolleranta Ett stressigt liv - snabblagat Budgetkost Enkel kost Kan äta det som bjuds/serveras Hela familjen kan äta samma mat Funkar om du vill bli gravid Efter graviditet
 • Träningsupplägget funkar för:
  Både hemmaträning & gymträning Skador - är det någon övning du inte kan göra så hittar vi en annan övning Funkar att kombinera med andra träningsformer
 • Hur länge gäller upplägget?
  Upplägget kan du följa resten av livet, det är en ny livsstil mer än en tillfällig diet. Ditt medlemsskap i Facebookgruppen behåller du resten av livet.
 • Hur strikt är dieten?
  Det bestämmer du själv. Ju striktare du är - desto bättre och snabbare resultat! Men kosten är väldigt varierande och du kan följa detta upplägget/mallen resten av livet.
 • Kan/vill inte träna, vill bara ha kostupplägg:"
  Jag säljer inte kostupplägg separat men du kan spara det till ett senare tillfälle och bara följa kostupplägget.
 • Kan/vill inte ha kostupplägg, vill bara ha träningsupplägg:"
  Jag säljer inte träning separat men du kan spara det till ett senare tillfälle och bara följa träningupplägget.
 • Jag är kräsen, funkar det?"
  Detta upplägget innehåller MASSA olika alternativ av kolhydrater, fett, protein och grönsaker och kommer med största sannolikhet innehålla något om du kan äta/tycker om. Du får massa olika alternativ på råvaror du kan kombinera dom du vill :) Gillar du inte grönsaker är det viktigaste att du får i dig kolhydrater, protein och fett. Grönsakerna är en bonus!
 • Kan du visa ett exempel på hur det kommer se ut "recept"
  Det är några recpetförslag, men du får flera olika råvaror att välja mellan så sätter du ihop din egna måltid av kolhydrater, protein, fett och grönsaker. Är du mer nyfiken så skriv i vår chatt 🤗
 • Måste man väga maten?
  Målet är att du inte ska behöva väga maten utan att du lär dig hur det ”ska se ut” på tallriken men i början rekommenderar jag att du handlar en köksvåg. Finns tex för 99kr på Netonnet.
 • Måste jag väga mig?
  Du måste inte väga dig, räcker med måttband eller bilder för att se resultaten.
 • Funkar det om jag vill gå upp i vikt eller behålla min vikt?
  Du kan gå efter samma upplägg och råvaror men äta större mängd mat.
 • Funkar det om man har problem med sköldsköteln?
  Ja!
 • Vad har du för utbildning?
  Personlig tränare & kostrådgivare
 • Får man personlig coachning?
  Detta upplägget är så detaljerat utformat för att du ska klara dig själv och med andra som följer samma upplägg. Du blir medlem i en Facebookgrupp och där kommer jag svara så mycket jag hinner. Klick här
 • Mycket light/lätt produkter?
  Det finns som alternativ men även icke lightprodukter så du väljer själv.
Q & A
bottom of page