top of page
P1234900.jpg

ONLINECOACHNING

Priser

MITT KOST & TRÄNINGSUPPLÄGG

FÖR BARA 899KR

Mitt upplägg är gjort för att passa alla oavsett specialkost och har de bästa övningarna som passar de flesta oavsett om du vill träna hemma eller på gym!

Du betalar 899kr en gång och får allt det här:

▸ KOSTUPPLÄGG 

▸ TRÄNINGSUPPLÄGG 

▸ PEPP-TIPS

▸ MÅTT & VIKT TABELL

▸ TILLGÅNG TILL FACEBOOKGRUPPEN

Mitt träningsprogram är utformat för att passa de flesta människor och är uppbyggt med hjälp av riktlinjer för träning och hälsa samt personlig erfarenhet. Det fokuserar på att förbättra din allmänna fysiska hälsa samt att hjälpa dig att nå dina mål inom träning, hälsa & välmående.

livscosch_edited.jpg

FACEBOOK GRUPEN - Julia Franzéns klienter

Här samlas alla klienter som går efter Julias kost & träningsupplägg!😍 Fråga, peppa och dela gärna med er av era resultat här!😍

Bra att veta: 

  • Du delar bara med dig av bilder och resultat om du känner dig bekväm med det

  • Du kan få inspiration och peppning av andra som kör samma träningsupplägg

  • Du kan även ställa dina frågor & funderingar i gruppen, antingen får du svar av en annan mer erfaren klient eller av oss  

pt 2.jpg

MIN RESA

När jag vägde 90kg bestämde jag mig för att gå ner 25 kilo och tävla i bikinifintess i Globen efter 7 månader – och det gjorde jag! Kan jag så kan du! Det går, med rätt kunskap, stöd och peppning!

KOST OCH TRÄNINGSUPPLÄGG

Detta upplägget är gjort för att passa alla oavsett specialkost och har de bästa övningarna som passar de flesta oavsett om du vill träna hemma eller på gym! Du betalar 899kr en gång och får allt det här:

 

KOSTUPPLÄGG

I kostschemat får du en vilodagsdiet och en styrketräningsdiet. De flesta personliga tränarna ger dig endast en matsedel till träningsdagar och en till vilodagar, men då tröttnar man väldigt fort. Därför ger jag dig flera olika råvaror och alternativ att variera mellan! Du får även massor med bra tips angående mat, diet & kosttillskott och information om hur du successivt ska minska maten varje vecka för att minska i fett men behålla dina muskler! Det passar alla olika specialkoster, allergier eller budgetkost.

 

TRÄNINGSUPPLÄGG

Du får 7 olika träningsupplägg:

  • Ett 3-dagarsupplägg med 3 olika helkroppsprogram. Ett för gym och ett för hemmaträning.

  • Ett 5-dagarsupplägg där du går igenom hela kroppen på en vecka. Ett för gym och ett för hemmaträning.

  • Ett 4-dagars upplägg om du någon vecka inte hinner träna 5 dagar.

  • Ett 10-dagars upplägg som du kan börja följa efter att du gjort 5-dagarsupplägget i 6 veckor.

  • Ett cardioupplägg.

HEMMATRÄNINGSUPPLÄGG

Hemmaträningsuppläggen passar även att ta med på resan eller göra utomhus. Alltså passar mitt upplägg även dig som inte har tillgång till gym. Det enda du behöver är ett par hantlar. Finns för under 200 kronor på tex Rusta. 

I alla upplägget förklarar jag detaljerat hur du ska göra för att hela tiden utvecklas och utmana dig själv genom att variera repetitioner, set och motstånd! Har du skador kan du skriva i gruppen så ska jag svara så fort jag kan!

 

TILLGÅNG TILL FACEBOKKGRUPPEN

"Julia Franzéns Klienter - Standardupplägg” är en grupp på Facebook där alla klienter samlas som går efter detta upplägget! Där har ni möjlighet att skicka in resultaten, ställa frågor och peppa varandra! Jag kommer svara så mycket jag hinner!

 

MÅTT & VIKT TABELL 

Varje söndag/måndagsmorgon kommer du att kunna skicka en ifylld tabell i gruppen där du redovisar veckans resultat genom att skicka mått, vikt och bilder för att hålla motivationen uppe under veckan. Då kan ni också prata om hur ni mår, hur veckan varit och om det är något du önskar ändra i ditt upplägg. Den här uppföljningen i gruppen brukar vara en rejäl motivationsboost inför kommande vecka. Jag kommer göra allt jag kan för att hålla din motivation uppe och vara med i gruppen så mycket jag hinner! Jag vill att du ska lyckas lika mycket som du vill!

 

PEPP-TIPS

Jag skickar med lite tips om hur ni ska tänka för att hålla motivationen uppe!

 

Mina kost & träningsupplägg kan du följa resten av livet. De guidar dig till din livsstilsförändring. Jag förklarar hur du ska variera träningen för att hela tiden utvecklas, och hur du eventuellt ska minska kosten om resultaten står stilla.

Om du är intresserad av min hjälp och detta upplägget så kan du fylla i uppgifterna nedan med all information som jag behöver för att skriva fakturan på 899 kronor. När du skickat uppgifterna kommer du inom 24 timmar få fakturan. Du får ditt upplägg så fort betalningen är mottagen! :D

Mer info

FRISKVÅRDSBIDRAG?

Du kan använda ditt kvitto för att utnyttja ditt friskvårdsbidrag. Har du tappat bort det så kan fylla i kontaktformulär och få det skickat till din e-post.

 

Är din arbetsgivare kopplat med Epassi så kan du även betala genom dem

P1234820.jpg

Ställ en fråga till mig!

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till mig.

Vill du köpa mitt kost & träningsupplägg så gör du det i shopen  

Tack för ditt meddelande!

Kontaktformulär

VANLIGA FRÅGOR

Q & A
bottom of page