P1234900.jpg

ONLINECOACHNING

MIN RESA

När jag vägde 90kg bestämde jag mig för att gå ner 25 kilo och tävla i bikinifintess i Globen efter 7 månader – och det gjorde jag! Kan jag så kan du! Det går, med rätt kunskap, stöd och peppning! Jag vill att du ska lyckas lika mycket som du vill – och jag kommer inte ge mig förrän DU är i mål! Gör samma resa som jag gjorde med ett skräddarsytt kost och träningsupplägg med uppföljning varje vecka! Jag hjälper dig mer än gärna med ett upplägg. Bara att fylla i och skicka in formuläret!

 

NU KÖR VI!

MINA UPPLÄGG

Som din online-coach kommer jag att se till att du har de rätta verktygen för att bli den bästa versionen av dig själv. Genom vår dagliga kontakt kommer jag att coacha och finnas för dig under hela din resa, i både med- och motgång. Mitt mål är att hjälpa dig till en balanserad livsstil som fungerar, utan att det ska kännas krångligt eller svårt. Jag hjälper dig strukturera upp helheten och skapa rutiner för att du ska kunna leva ett sunt och hälsosamt liv. Det är fullt möjligt att vara stark och glad, och samtidigt ha ett socialt liv.

✔️ Skräddarsydd kostschema efter dina preferenser, specialkost mm.

✔️ Inlogg till min hemsida där du kan mäta och följa din utveckling

✔️ Uppdaterar kost och träningsprogram efter behov

✔️ Personligt träningsprogram

✔️ Direkt chatt till mig

KOSTPROGRAM

✔️NYA GODA RECEPT, DIREKT I APPEN

✔️ HITTA FAVORITEN ELLER HITTA NYA SPÄNNANDE RÄTTER

✔️ SNABBA OCH SMIDIGA RÄTTER FÖR HELA FAMILJEN

✔️ GLUTEN-OCH LAKTOSFRIA RÄTTER

✔️ VEGANSKA OCH VEGETARISKA ALTERNATIV

P1234547.jpg

TRÄNINGSPROGRAM

Personliga program designade för att du ska kunna återta kontrollen över ditt liv.

Vare sig du vill gå ner i vikt, bygga muskler eller bara få en hälsosammare livsstil så har jag hjälpen du behöver, vi sätter upp mål att jobba mot tillsammans.

Jag finns här för att motivera dig och få dig att känna dig bättre!