top of page
Image by Kate Torline

VILL DU SAMARBETA?

Skicka din förfrågan till: koordinator@juliafranzen.com eller kontaktformuläret nedan

JULIA FRANZÉN - Vem är jag och vad står mitt varumärke för? 

Mina följare följer mig framförallt för mina livscoachtips, skönhetstips och jetsetliv. De uppskattar kontrasten mellan min obrydda personlighet där jag ena dagen tipsar om min bajspall - till att nästa dag åka privatjet till Cannes Film Festival. 

Jag är just nu högaktuell som Sveriges Bachelorette 2021. Inspelningen är i maj och programmet kommer sändas till hösten på TV4. Jag var med i hela säsongen av Robinson 2020 och har nu spelat in klart ett nytt tv-program där 8 svenska kändisar ska lära sig att köra racerbil. Jag är personlig tränare och livscoach och bor i Marbella och Stockholm. Många följare har jag haft i flera år från andra saker jag gjort; andra tv program, tävlat i Miss Universe, personlig tränare i Hollywood, mitt liv i en resväska som modell, mitt liv i LA osv. Jag har bott på över 40 destinationer runt om i världen de senaste 5 åren.

1_edited.jpg
IMG_0385.jpg

MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM

Följare: ca 187.000 varav 86% tjejer från Sverige


Story visningar: ca 60.000-80.000/dag


Min Instagram är verifierad med en blå prick vilket ger många fördelar och är ett bevis på att engagemanget från mina följare är äkta. 

YOUTUBE

Prenumeranter: ca 14.000


Visningar: 50.000-150.000/video 

TIDIGARE MEDVERKAT I BLAND ANNAT:

Robinson 2020, TV4

Våren 2020 ́s näst största program med ca 800.000 tittare per avsnitt, sändes 5 dagar i veckan under 2,5 månad 19.30 på TV4 och jag kom till finalveckan. Fick ca 25.000 nya följare. 

Racing Club 2020

8 svenska kändisar ska lära sig att köra racerbil. Premiär till våren.

Cirkus Magaluf 2015, TV3

TV3 följde 10 svenska ungdomar som jobbade i Magaluf. Andra kända profiler som var med var Smail, Adrian Montin och Jasmine Gustafsson.  Jag har även ett nytt hemligt program på gång som kommer vara det största jag varit med i. 

Pirate Rock Radio

Pirate Rock: 100.000 lyssnare
Har en egen radio show ”Julias Värld” varje vecka på Pirate Rock.
Hade ”Veckans Robinson-Julia” varje vecka under Robinson, 10 veckor.

Radio PE20

Gästar ca 1 gång i månaden.
Hade ”Veckans Robinson-Julia” varje vecka under Robinson, 10 veckor. 

HUR GÖR JAG SAMARBETEN?

För mig är det viktigt med bra kvalitet på mina samarbeten och att jag verkligen älskar produkten själv så det blir genuint. Mina följare känner mig så väl och skulle se direkt om jag låtsas vara entusiastisk. Jag brukar ge en utförlig beskrivning av produkten så att följarnas alla frågor får svar direkt. 

Skärmavbild 2021-03-02 kl. 22.04.04[1].

BILD I FLÖDET

För bilder i flödet brukar jag anlita en proffsfotograf för bästa kvalitet. Jag beskriver produkten utförligt och berättar mina personliga erfarenheter. Det blir ofta ett par stycken bilder att swipea. Exempel på statistik och resultat kan bifogas i mejl Här är ett exempel hur det kan se ut

STORY / HÄNDELSER 

För stories ser jag till att det är bra ljus och att produkten syns tydligt. Jag beskriver produkten utförligt och berättar mina personliga erfarenheter. Bifogat en exempelvideo i detta mejl. Jag gör minst 5 st men blir oftast mer. 

Skärmavbild 2021-03-02 kl. 22.04.16[1].

KAN ÄVEN BIFOGA I MAIL:


- Resultat från tidigare samarbeten i story - Exempelvideo på ett storysamarbete 

- Statistik Instagram

FÖR SAMARBETE, FYLL I FORMULÄRET NEDAN

Tack för ditt meddelande!

Kontaktformulär samarbete
bottom of page